29 Ağustos 2015 Cumartesi

Pesto sosu (Izgara ve Makarnalar için )


Mutluluğun adresi sarı fırın'dan herkese merhabalar bugün sizlerle makarna ve ızgaraların yanında kullanılan evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir sos tarifi vericem


Malzemelerimiz:
-100 gram feslegen
-25 gram çam fıstığı
-2 diş sarımsak(İsteğe göre)
-2 yemek kaşıgı permesan peyniri (yoksa eski kaşarda olur)
2-3 yemek kaşıgı zeytin yağı

Not: makarnalarda kullanacak iseniz daha yağlı bir sos kullanmanızı tavsiye ederim


Hazırlanışı: çam fıstıklarını bir kaba alarak hafif bir şekilde kavuruyoruz daha sonra bütün malzemelerimizi robotta çekiyoruz resimdeki kıvama gelince duruyoruz.

AFİYET OLSUN. Bizi takip etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder