14 Kasım 2015 Cumartesi

Çin usulu erişte




Mutluluğun adresi sarı fırından herkese merhabalar efendım bugun sızlerle makarnaya farklılık katmak ısteyenlerın tam işine yarıyacak bir tarif paylaşacağım.


Öncelikle malzemelerimizi sayalım:
- 2 adet kırmızı biber
-2 adet havuc
-1 adet kabak
-4 adet kucuk mantar
-3 adet cırpılmıs yumurta

Hazırlanışı:
Öncelikle eriştelerimizi kaynar suya atıp 6-7 dakika haslayalım daha sonra havucları biberi kabağı jülyen(ince uzun) şekilde keselim daha sonra bunları bır tavada yag ıle hafıf hafıf kızartalım bu malzemelerimiz olduktan sonra cırpılmıs yumurtayı seri seri karıstararak uzerıne ekleyelım daha sonra erişteleride ekleyerek bir kac dakika daha tavada cevirelim daha tuzu kara bıberi ve kırmızı toz bıberi ekleyerek servis edebiliriz.

AFİYET OLSUN.

BİZİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN

SARI FIRINN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder